Mid 2009 Model A1278 / 2.26 or 2.53 GHz Core 2 Duo processor EMC 2326

786 Questions View all

Wifi No Hardware Installed

I am not getting wifi. I had a no hardware installed message, before i reinstalled OS X. Now i don't even have a wifi option. Bluetooth and I sight works fine.

What I've tried so far. Ive replaced the wifi card. Same result

Next I ordere a used cable and tried that without removing the display and attaching one end of the cable to the i sight camera. This gave me no wifi or bluetooth (or i sight because i didn't hook that end up ) I thought this cable may be defective so i ordered another one. Same result. Do i potentially have three bad cables, or do the two "new" ones have to bee connected to i sight in order for wifi and bluetooth to work. Thank you in advance.

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 1
Add a comment

1 Answer

Chosen Solution

Check the card connector. Someone here with similar problems found out that they had bent a pin on the connector (they too tried multiple cards). Fortunately they were able to straighten the pin without breaking it off.

If this answer is acceptable please remember to return and mark it accepted.

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

I inspected both sides of the connector they look good.

by

Did you use a mirror and a light and look inside the slot?

by

Add a comment

Add your answer

Kent will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 3

Past 30 Days: 8

All Time: 864