0

Score

Avatar
steven sharp
1

Asked

I have no sound

History

when i plug my ear buds in/or speakers i have no sound

Edited by: bac ( )

Add Comment Cancel

Post Answer

1

Score

Avatar
bac
6.7k

Answered

PermalinkHistory

I assume you've checked different headphones/speakers that you know work with other audio sources, correct?

if so, one other thing to try would connecting to some audio output device via the dock connector (speaker dock, car adapter etc) -- if you have such thing available. if sound comes out via dock connected speakers then at least you know it's not likely a logic board problem.

otherwise it's probably your headphone jack. you can find the repair guide here

before purchasing a replacement headphone jack, you might first want to confirm that the ribbon cable securely connected to the logic board.

Add Comment Cancel

0

Score

Avatar
rampagecat
1

Answered

PermalinkHistory

You can also use the end of a small tube of hand lotion etc. Works great!!!

Edited by: rampagecat ( )

Add Comment Cancel

0

Score

Avatar
GG66
1

Answered

PermalinkHistory

Mod. A1136/30GB here, and have the same problem: no sound from either headphone jack, or ribbon cable (through car adapter or sound system dock).

Otherwise all SW perfectly working.

"Genius" Bar was unhelpful ("model too old"...).

Any HW fix?

Never mind... I'll have these guys check it, and will report: http://www.iresq.com/ipod-repair/free-ip... (I'm not connected with them)

GG66,

Add Comment Cancel

Add Your Answer

View Statistics:

Past 24 Hours: 1

Past 7 Days: 5

Past 30 Days: 21

All Time: 10,091