The main speaker turns on but it don't have sound

They have power but they don't have sound

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 0
Add a comment
Deck the Halls
With tools and Fix Kits

1 Answer

Chosen Solution

Ken Hale you are not telling us how they are connected. I am assuming they are on a computer. You do want to make sure that you are not having the mute button on and that your computer does indeed have audio out on. Also, make sure that the volume is up. To test the speakers, I would suggest that you use a different input source. i.e. MP3 player or even your cellphone. See if the speakers work then.

Was this answer helpful?

Score 2

Comments:

Somebody give it to me and I think it might have gotten wet and I've tried the different things that you suggested already thank you for the answer if you know any more about it I'll be glad to listen thanks

by

Hi Ken Hale,

If you suspect that it may have gotten wet, you most probably will have to open it and inspect it for any possible damage and loose connections. Take pictures of anything that you aren't sure about whether there is a problem or not e.g. circuit board, components etc and post back here so that we can see what you can see.

Adding images to an existing question

by

Ken Hale "I think it might have gotten wet " was not mentioned in the original question:-). Since you already tried it with different input source, you'll have to follow the great advice by @jayeff and open it up. Let us know what exact model your speakers are.

by

Add a comment

Add your answer

Ken Hale will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 2

Past 30 Days: 8

All Time: 35