Skip to main content
English
Dutch

Demontage van de Samsung Galaxy Watch3

Guide Information

= Done = Incomplete

  Describe the specific part or component of this device you're working on. Ex: Battery

  Create a title.

  This brief summary will only appear in search results.

  Communicate background information before the reader dives into the guide.

  Guide Steps

  Step 1

  Check de specs (en de röntgenfoto's!) van ons 45 mm grote demontageslachtoffer:

  Step 2

  Het eerste dat ons opvalt: het toffe, draaiende frame maakt een fabuleuze comeback. Ideaal voor alle rusteloze mensen onder ons!

  Step 3

  Maar laten we geen appels met galaxies vergelijken. Hier zie je een originele Galaxy Watch (links) voor een potje "zoek de verschillen."

  Step 4

  Het openen van de Watch3 is een inmiddels bekende—en relatief pijnloze—procedure, waarin we onder andere tri-point schroeven en een rubberen pakking aanpakken.

  Step 5

  Nadat we dit vaag gevormde, cd-achtige moederbord uit het toestel weten te krijgen, kunnen we onder de plaatjes kijken en vinden we het volgende:

  Step 6

  Step 7

  De batterijmodule is enkel met wat milde lijm vastgemaakt, welke we zelfs loskrijgen zonder gebruik te maken van warmte. (Al moeten we toegeven dat de temperatuur van 90° F / 32° C waarschijnlijk wel heeft meegeholpen).

  Step 8

  Onze spudger van koolstofvezel is een beetje een overkill voor dit midframe, welke eigenlijk best wel handig meewerkt bij onze poging het eruit te duwen. Het onthult:

  Step 9

  Met een volledig lege horloge hebben we eindelijk toegang tot het circulaire AMOLED, always-on scherm. Behalve dat het op dit moment helemaal niet aanstaat.

  Step 10

  Weer een volledig uit elkaar gehaald universum (Galaxy, snap je?): bandjes, kleine komeetjes, schijven en energie die allemaal rondvliegen. Enkel de repareerbaarheidsscore kan ons vertellen hoe makkelijk het zal zijn om de orde in deze chaos te herstellen.

  Step 11 — Laatste gedachten

  De Samsung Galaxy Watch3 verdient 7 van de 10 punten op onze repareerbaarheidsschaal (10 is gemakkelijkst te repareren):

  Your contributions are licensed under the open source Creative Commons license.