Skip to main content

Fix Your Stuff

Right to Repair

Store

Dutch
English

Translating step 9

Step 9
Breng lijm aan op alle eerder bestudeerde zones met lijmresten op het oude scherm, namelijk de randen, de volledige zwarte onderzijde van het scherm, de bovenhoeken en rond de oorspeaker. Lijn het nieuwe scherm netjes uit met het frame. Druk het scherm zachtjes aan. Vermijd om te grote kracht op het scherm uit te oefenen om LCD schade te voorkomen. Je zou lichte klikgeluiden moeten horen wanneer de pinnen en kruisjes op het frame zich verankeren in het chassis. Vergeet op het einde niet de 2 schroeven onderaan er terug in te schroeven, de sim tray terug te plaatsen en eventuele covers.
Installeer het nieuwe scherm
  • Breng lijm aan op alle eerder bestudeerde zones met lijmresten op het oude scherm, namelijk de randen, de volledige zwarte onderzijde van het scherm, de bovenhoeken en rond de oorspeaker.

  • Lijn het nieuwe scherm netjes uit met het frame. Druk het scherm zachtjes aan. Vermijd om te grote kracht op het scherm uit te oefenen om LCD schade te voorkomen. Je zou lichte klikgeluiden moeten horen wanneer de pinnen en kruisjes op het frame zich verankeren in het chassis.

  • Vergeet op het einde niet de 2 schroeven onderaan er terug in te schroeven, de sim tray terug te plaatsen en eventuele covers.

Apply glue to all previously studied areas with glue residues on the old screen, namely the edges, the entire black bottom of the screen, the top corners and around the ear speaker.

Align the new screen neatly with the frame. Press the screen gently. Avoid applying too much force to the screen to prevent LCD damage. You should hear slight clicking sounds when the pins and crosses on the frame are anchored in the chassis.

In the end, do not forget to screw in the 2 screws at the bottom, replace the sim tray and place any covers.

Your contributions are licensed under the open source Creative Commons license.