No video image, screen not recognized, HDMi out working fine! HELP

Hi Guys!

Today I have a broken MacBook Pro 13" A1425 late 2012, 2.9, i7, 8GBRAM, Intel HD Graphics 4000, C02L404JDR55. The reason for this failure is moist inside the unit. I received the unit with crashed SW, with windows 7 on it, and started the reinstallation, when I came to sierra SW upgrade, left it on download and everything was fine, but when back, the screen was black! I make some troubleshooting ended with external HDMi display which works. I tested the hardware, and it is shows only the extern screen, but not the MacBook retina display! it was totally disabled. I decided to dissemble the unit to see what is wrong. Another screen has given the same, so it is something with the logic board! When I dissemble the logic board, I discovered salted connectors and some liquid/moist stamps on different places, especially on the bond cable between the 0/I board and logic board. I looked on all visible parts by microscope with no luck. Can anybody help me with a diagram, guide, or any helpful tip what have disabled the screen? It can be fusible resistance or something small burned up.

Answer this question I have this problem too

Is this a good question?

Score 1

Comments:

Can you add some photos to your question, with the area where you found moist and salted connectors?

by

Add a comment

1 Answer

Block Image

Block Image

Block Image

Was this answer helpful?

Score 0

Comments:

since only the cable seems to be affected the most did you try to change it with a known working one?

by

Well, It is just a jumper cable, and I tested it pin to pin and it is works.

by

Add a comment

Add your answer

MKA will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 2

All Time: 30