Mid 2009 Model A1278 / 2.26 or 2.53 GHz Core 2 Duo processor EMC 2326

764 Questions View all

No LED or charge or power from power adapter

Hi All,

I have been searching for answers and also read through other people posts. Firstly, I am currently in Burma for next 5 months and no Apple shops around here. I only had this macbook for 3 months.

So the problem started when MagSafe looks loose when attached to the dc-in. Like i have to move a little bit or press it. After 4 days later, its completely dead. No LED or anything at all. I have cleaned both sides of magsafe with cottons and doesn't help.

It would be really helpful if I can troubleshoot myself which part is really broken. Example, testing the voltage of the power adapter or if there is any defect with dc-in adapter.. I can easily order dc-in from Singapore but I kinda want to make sure that is the problem.

Lastly, I am not impressed with Apple having power issues on these expensive laptops.

Thanks in advanced.

Answer this question I have this problem too

Is this a good question?

Score 1
Add a comment

2 Answers

Most Helpful Answer

You may still be under warranty. I'd contact Apple here: http://www.apple.com/support/contact/pho...

Do you get a light on the Adapter when it's plugged in?

Was this answer helpful?

Score 1

Comments:

"No LED or anything at all."

by

Worth a try. +

by

No light when plugged in. Not even for one sec. Tried to move the plug around a little bit but doesn't help.

No service center in Burma. Only way is to send to Singapore. But I don't think any apple store do international shipping :(

by

Add a comment

Likely the Left i/o board.

Was this answer helpful?

Score 0
Add a comment

Add your answer

diego will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 2,528