The G4 Quicksilver came in 533MHz, 667MHz, 733MHz, 800MHz, 933MHz, And 1.0GHz speeds.

56 Questions View all

switch on/off button behaviour

When I connect the machine to the mural socket, without pressing the button, the fan run, the light available on the mother board shine

BUT nothing is sent to the monitor.

If I press the on/off button, it shine but stop when I leave it.

May I think that there is a problem with the small card linked to the button or is it an alim one or a motherboard one ?

Thanks in advance.

Oops, I forgot to say : no bell ringing when I connect to the socket and when I press the button.

BINGO

I got it.

I always thought that pressing the motherboard reset button with the macine connected was a wrongdoer.

This time, I did that and bingo, the fan stopped the red light no longer shine.

I pressed the on/off button and it behaved flawlessly.

So, now my wife is playing Shangaï on it.

Hope that this may help some one.

Yvan KOENIG (VALLAURIS, France) jeudi 24 juin 2010 11:12:21

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 0
Add a comment

1 Answer

Chosen Solution

Yes

doing a PMU and or PRAM reset can solve strange behaviors... careful pressing that CUDA switch, too many presses or pressing twice in a row can hose the board.

If this answer is acceptable please return and mark it.

Good luck,

N.

Was this answer helpful?

Score 0
Add a comment

Add your answer

Yvan KOENIG will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 1

Past 30 Days: 3

All Time: 1,379