Airport card and left USB issue!

Hello! I have problem with my macbook a 1211 and i need your help! The thing is that a while ago i have being changing my macs thermal paste and i had changed my broken webcam in it too. Somehow when i had turn on my mac the airport wasnt working and even the new webcam didnt work! What could be important that a year before i was changing the paste the left usb has stopped working properly. (I had used with external usb hdd and it has interrupt). A while ago i had taked out my battery too! A software called smc fan controller showed me that my cpu heath is with 15C more while my battery is on. (Ah and i almout forat that i had changed my fans too because thay had problems because the continuosly overheath) do you think that my left io board cause the problem and thats why my airport, left usb and webcam dont working? I had buy a nwe airport card only that has only 2 connecting cable (without grounding i guess). What could cause all this problem? The left io? My battery? THe old fans? Or my power adapter? And what should i buy to resolve the problem? Thanks!

Regards

A.H

Answered! View the answer I have this problem too

Is this a good question?

Score 0
Add a comment
Black Friday
Broken doesn't stand a chance.

1 Answer

Chosen Solution

Have you tried running Apple Hardware Test (AHT)? You'll find it on your OS CD/DVD or restarting holding Option+D.

Was this answer helpful?

Score 1

Comments:

Holding down the Option+D for AHT ain working. My system starting up and ignors the shortcut. I think that AHT is not available on 10.6.8 osx. Or my mac is too faulty to make the test. Unfortunatly i dont have osx install disc. Should i get one somewhere? I could give a AHTest from there for sure?

by

Yes, you'll need to locate a copy of AHT or bring your system into an Apple Store and let one of the geniuses check your system (free). Here's the Apple TN on locating it AHT

by

Thanks for your responce! I had upgraded from osx 10.6 to 10.7, hopping that i can run a hardware test, but with no luck. i had read at apples site that back in the days when i had intstalled 10.5 on 10.4 tiger the 10.5 had erased AHT test from my hdd so that means that i dont have AHT. I try to resolve somehow and i keep u updated if i had solve the problem. If not im gonna go to a service and give to them to repair it. Anyway thank you for your help. If you have any more ideas please share with me. I check the forum day by day!

by

Add a comment

Add your answer

Andras Hunor will be eternally grateful.
View Statistics:

Past 24 Hours: 0

Past 7 Days: 0

Past 30 Days: 0

All Time: 112