Skip to main content

Fix Your Stuff

Right to Repair

Store

Help

Current version by: Ron Davis ,

Title:

iPod won't power on after screen replacement, even when plugged in

Text:

I just replaced the screen on my iPod, tearing the copper tape on the back of the rear camera in the process. When I first tested it, the power button didn't work, butwork—but it turned on after I plugged it in and worked fine. I disassembled it and found nothing wrong with the power/volume ribbon cable or anything else. Upon reassembyreassembly, it will no longer power on at all, even when plugged in. Any ideas as to what might be going on here?
I just replaced the screen on my iPod, tearing the copper tape on the back of the rear camera in the process. When I first tested it, the power button didn't work, butwork—but it turned on after I plugged it in and worked fine. I disassembled it and found nothing wrong with the power/volume ribbon cable or anything else. Upon reassembyreassembly, it will no longer power on at all, even when plugged in. Any ideas as to what might be going on here?

Device:

iPod Touch 4th Generation

Status:

open

Accepted Answer:

86907

Edit by: oldturkey03 (vote details) ,

Title:

iPod won't power on after screen replacement, even when plugged in

Text:

I just replaced the screen on my iPod, tearing the copper tape on the back of the rear camera in the process. When I first tested it, the power button didn't work, but it turned on after I plugged it in and worked fine. I disassembled it and found nothing wrong with the power/volume ribbon cable or anything else. Upon reassemby, it will no longer power on at all, even when plugged in. Any ideas as to what might be going on here?

Device:

iPod Touch 4th Generation

Status:

open

Accepted Answer:

86907

Original post by: IMADV8 ,

Title:

iPod won't power on after screen replacement, even when plugged in

Text:

I just replaced the screen on my iPod, tearing the copper tape on the back of the rear camera in the process. When I first tested it, the power button didn't work, but it turned on after I plugged it in and worked fine. I disassembled it and found nothing wrong with the power/volume ribbon cable or anything else. Upon reassemby, it will no longer power on at all, even when plugged in. Any ideas as to what might be going on here?

Device:

iPod Touch 4th Generation

Status:

open