Skip to main content

Fix Your Stuff

Right to Repair

Store

Help

Current version by: Dan ,

Title:

Thunderbolt inputs not working

Text:

Hello,
 
here isHere’s my laptop specs;systems specs:
here isHere’s my laptop specs;systems specs:
 
MacBook* MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)[br]2014)
* Processor MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
* Running OS X Yosemite version 10.10.5
* Memory 16 GB 1600 MHz DDR3
* Graphics Intel Iris Pro 1536 MB
I have 2 external TV monitors hooked into my system, one is hooked in using the HDMI port and the other is using a Thunderbolt port.
MacBook* MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)[br]2014)
* Processor MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)
* Running OS X Yosemite version 10.10.5
* Memory 16 GB 1600 MHz DDR3
* Graphics Intel Iris Pro 1536 MB
I have 2 external TV monitors hooked into my system, one is hooked in using the HDMI port and the other is using a Thunderbolt port.
 
Processor MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)Everything has been working great and then, I updated to Catalina and now the ports don’t work. I bought a new cable but that didn’t do it.
Processor MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)Everything has been working great and then, I updated to Catalina and now the ports don’t work. I bought a new cable but that didn’t do it.
 
Running OS X Yosemite version 10.10.5It had issues before where I would need to fiddle with the cable and it would work. Now, nothing works. I’ve done all the resetting tips and tricks and nothing works.
Running OS X Yosemite version 10.10.5It had issues before where I would need to fiddle with the cable and it would work. Now, nothing works. I’ve done all the resetting tips and tricks and nothing works.
 
Memory 16 GB 1600 MHz DDR3Is it possible that both ports stopped working? I’ve always used the first Thunderbolt port and never touched the second one. I tried both now and neither works.
Memory 16 GB 1600 MHz DDR3Is it possible that both ports stopped working? I’ve always used the first Thunderbolt port and never touched the second one. I tried both now and neither works.
 
graphics Intel Iris Pro 1536 MBIs there something I can do outside of taking it in to get fixed?
graphics Intel Iris Pro 1536 MBIs there something I can do outside of taking it in to get fixed?
 
i have 2 tv monitors hooked into my MacBook to use. 1 hooked in using an HDMI and the other is the thunderbolt port. Everything has been working great and then, I updated to Catalina and now the ports don’t work. I bought a new cable but that didn’t do it. It has issues before where I would need to fiddle with the cable and it would work. Now, nothing works. I’ve done all the resetting tips and tricks and nothing works. Is it possible that both ports stopped working? I’ve always used the first port and never touched the second one. I tried to both and neither work. Is there something I can do outside of taking it in to get fixed? AnythingAnything will help! Thank you.
i have 2 tv monitors hooked into my MacBook to use. 1 hooked in using an HDMI and the other is the thunderbolt port. Everything has been working great and then, I updated to Catalina and now the ports don’t work. I bought a new cable but that didn’t do it. It has issues before where I would need to fiddle with the cable and it would work. Now, nothing works. I’ve done all the resetting tips and tricks and nothing works. Is it possible that both ports stopped working? I’ve always used the first port and never touched the second one. I tried to both and neither work. Is there something I can do outside of taking it in to get fixed? AnythingAnything will help! Thank you.

Device:

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2014

Status:

open

Original post by: Train Wreck ,

Title:

Thunderbolt inputs not working

Text:

Hello,

here is my laptop specs;

MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)[br]

Processor MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014)

Running OS X Yosemite version 10.10.5

Memory 16 GB 1600 MHz DDR3

graphics Intel Iris Pro 1536 MB

i have 2 tv monitors hooked into my MacBook to use. 1 hooked in using an HDMI and the other is the thunderbolt port.  Everything has been working great and then, I updated to Catalina and now the ports don’t work. I bought a new cable but that didn’t do it. It has issues before where I would need to fiddle with the cable and it would work. Now, nothing works. I’ve done all the resetting tips and tricks and nothing works. Is it possible that both ports stopped working? I’ve always used the first port and never touched the second one. I tried to both and neither work. Is there something I can do outside of taking it in to get fixed? Anything will help! Thank you.

Device:

MacBook Pro 15" Retina Display Mid 2014

Status:

open