Skip to main content
Help

Current version by: jassasingh_matharu ,

Title:

My subs not giving bass as I expected

Text:

Previously I had one 10'' Jl audio bassWedge and another one was Eclipse 12'' both subs were around 500rms and my amp is kenwood 1000w peak and 500rms this combination was awesome amazing bass all over, however, recently I bought twin 12'' kicker comps series sub and the issue I'm having is I'm not getting much bass as I used to and when I turn the volume up my car lights dims which not used to happen before so what is wrong and how I can fix it?

Device:

Subwoofer

Status:

open

Accepted Answer:

483705

Edit by: jassasingh_matharu ,

Title:

My subs not giving bass as I expected

Text:

Previously I had one 10'' Jl audio bassWedge and another one was Eclipse 12'' both subs were around 500rms and my amp is kenwood 1000w peak and 500rms this combination was awesome amazing bass all over, however, recently I bought twin 12'' kicker comps series sub and the issue I'm having is I'm not getting much bass as I used to and when I turn the volume up my car lights dims which not used to happen before so what is wrong and how I can fix it?

Device:

Subwoofer

Status:

open

Accepted Answer:

483705

Edit by: jassasingh_matharu ,

Title:

My subs not giving bass as I expected

Text:

Previously I had one 10'' Jl audio bassWedge and another one was Eclipse 12'' both subs were around 500rms and my amp is kenwood 1000w peak and 500rms this combination was awesome amazing bass all over, however, recently I bought twin 12'' kicker comps series sub and the issue I'm having is I'm not getting much bass as I used to and when I turn the volume up my car lights dims which not used to happen before so what is wrong and how I can fix it?

Device:

Subwoofer

Status:

open

Accepted Answer:

483705

Edit by: jassasingh_matharu ,

Title:

My subs not giving bass as I expected

Text:

Previously I had one 10'' Jl audio bassWedge and another one was Eclipse 12'' both subs were around 500rms and my amp is kenwood 1000w peak and 500rms this combination was awesome amazing bass all over, however, recently I bought twin 12'' kicker comps series sub and the issue I'm having is I'm not getting much bass as I used to and when I turn the volume up my car lights dims which not used to happen before so what is wrong and how I can fix it?

Device:

Subwoofer

Status:

open

Accepted Answer:

483705

Original post by: jassasingh_matharu ,

Title:

My subs not giving bass as I expected

Text:

Previously I had one 10'' Jl audio bassWedge and another one was Eclipse 12'' both subs were around 500rms and my amp is kenwood 1000w peak and 500rms this combination was awesome amazing bass all over, however, recently I bought twin 12'' kicker comps series sub and the issue I'm having is I'm not getting much bass as I used to and when I turn the volume up my car lights dims which not used to happen before so what is wrong and how I can fix it?

Device:

Subwoofer

Status:

open