0

Score

Avatar
chas
55

Asked

"No service" after replacing battery

History

This question is archived. No new answers are allowed, and only the question's owner may edit it.

I replaced original with 1600 mAh and lost the aerial signal the next day.

It works when in certain areas only.

I tried reset network and restore of system.

I tried disabling 3G and it would work intermittently.

Any ideas?

Update

How to fix the Iphone 3GS " NO SERVICE"?

Update

I had problems connecting #7 and had to tape it down as it wouldn't lock. I will take a look with a magnifying glass and try to correct the connector.

There is a pointed piece beside #7. Should it come in contact with the metal casing?

I have sporadic service in selected areas of Toronto (such as near Rogers head office).

When i installed the battery, i noticed the "do not remove" paper had been removed and re-attached and the #7 clip didn't reconnect easily.

I have a feeling the phone was reconditioned and not new when received.

Edited by: oldturkey03 ( ) , chas ( ) , tiffanyharville ( )

Archived as not answerable by oldturkey03

tiffanyharville. you asked a question in the answer section of a question that was asked 4 month ago. You question shows up as an answer, if you truly need help , erases this question here and post is as a NEW QUESTION.

oldturkey03,

Post Answer

0

Score

Avatar
Apple Pie Repair
115

Answered

PermalinkHistory

Make sure that your #7 is connected well. Disconnect it and reconnect it. If that doesn't work try a new antenna.

Archived as not answerable by oldturkey03

Add Your Answer

View Statistics:

Today: 0

This Week: 2

This Month: 6

All Time: 3,164